Tuesday, October 12, 2010

Waddafrak??

Situasinya begini...

Aku kahwin Januari 2010 atau lebih tepat lagi kenduri di rumah aku pada 2 Januari 2010. Setiap majlis perkahwinan mestilah ada fotografer kan? Atau lebih tepat lagi individu yang telah diupah untuk menjalankan kerja-kerja mengambil gambar dan menyiapkan album perkahwinan. Itu spesifikasinya yang telah dipersetujui oleh pihak pengantin dan si fotografer.

Soalannya........
Jika sampai ke hari ini... ya hari ini, masih belum dapat album tersebut apa reaksi hangpa?



Tapi itulah yang terjadi kepada aku.


By the time now, I bet that the fucking so called photographer wanted to taste so badly my version of "total annihilation to others". Ok now u officially asked for it !

I'll elaborate more on my next posting...

11 comments:

MaksuHakim said...

Maksu faham perasaan En Sepul mcm mana, tetapi apa2 pun maksu mohon en sepul bersabar dan ambil lah tindakan yg sepatutnya..

Biasalah klu org2 malaysia ni buat kerja..tak kene ketuk mesti akan terlepas pandang and amik masa yg lama....

So apa lagi buat la aduan dekat Tv3 supaya masuk program aduan rakyat.heheehhehhehe

Sabar ye en sepul

sepul said...

tengkius MH....
Tapi rasanya sekarang reputasi fotografer itu telah hancur, sampai sanggup dia delete akaun FB dia.
Akan ku hantui hidupmuu

Muj@men said...

testing..testing..Assalamualaikum encik sepul..mintak maap,tumpang lalu no!! hehe

sepul said...

muj..
sila sila.. mai mai

@xiM said...

aku rasa mesti that photographer dah terdelete gambor ko ngan Nita,tu yang dia lari tuh..sebab aku rasa kalau dia still ada gambar ko takder maknanya dia nak lari larik..
konpem dia dah terdelete atau hard disk dia corrupt atau whatever lah yang menyebabkan gambor kawen ko dah lenyap dan tak dapat di retrieve balik..
ish ish ish..

zaryl said...

sabaq.mungkin dia ada sebab lain kot.

walaupun begitu, tidaklah seharusnya beliau bersikap sedemikian rupa.

segalanya boleh di bawa ke meja bulat untuk berbincang.

sekian.

sepul said...

azimodeen,
perhaps. mungkin itu yang terjadi. tapi tak perlu beliau bersikap mendiamkan diri. satu lagi beliau sentiasa berterusan berjanji dengan saya. setiap kali balik kampung mseti bagi alasan.

dan sekarang ni tunang beliau pulak yang menyerang saya di FB nya. menariknya selepas tunang dia remove saya baru dia serang peribadi saya. takdak teloq?

sepul said...

zaryl,
ya saya sangat bersetuju. janganlah mensabotaj rakan rakan sendiri.

@xiM said...

motip panggey aku nama penuh?

@xiM said...

motip panggey aku nama penuh?

sepul said...

axim..
saja