Saturday, April 11, 2009

ALEXA

hasil kemenangan gua menjawab kuiz kat bloghiburan..terimalah. Gila poyo highlight exclusive invite :z


agak lama jugak tak bertandang ke sini..


nana ke?? jadik mc. gua dapat jugak goodie bag era sebab dapat jawab satu soalan pasal alexa nih. pronounce dia alekza. bahasa yunani bermaksud dewi yang mempertahankan lelaki. bak kata depa la. around 8.45 keluaq la mat-mat indon nih. showcase macam biasa la. bagi gua takdak apa yang menarik pun. sound pun ok ok ja. tahap gig kat paul's place @ blue planet suatu ketika dahulu.


rizki..2nd guitarist. huiyo :o guitar tak ingat. gibson flying v tu. tapi kalo guitar ni layan rock n roll @ heavy-heavy sket ok kot.


huiyo.. :o satrio lead guitar guna rickenbacker. gila siot (gila ka?). tapi tak sure la ni model apa. rickenbacker 405 kot. ntah la..sapa tau angkat tangan! daniel johns (silverchair) antara yang suka guna rickenbacker 405 model 1961.


sejam lebih kurang pastu. show pun abes. lepak luaq dengan member2..ternampak la mamat rambut sikat mai depan nih. double peace!


8 comments:

aRa said...

Alexa??? penah dgr nama group ni...tapi lagu diaorg yg mana yek??? Agagaga...i ni kadang tau lagu tapi tak tau sape nyanyi...wagagaga...

zariel said...

mana dtg ntah alexa nih...huhu

sepul said...

ara..
skrg single depa Jangan Kau Lepas duk berkumandang di Era... ala stok2 ungu,samsons,letto dan sbgainya jugak. Just another Indonesian Band. dah dapat tiket free...gi la tgk.heheh

zariel..
Just Another Indonesian Band!

FareeZan said...

sonok sakan npk.. pegi xajak huh! lagu dieorg bley thnla sodap..

PeZaL H.E.O said...

hang buat tak senamrobik masa persembahan alexa tuh......aku nak tukar dengan hang la...hang mai balik perlis

sepul said...

fareezan..
jom jom jom

pezal..
aku nak pencen kat sini

Lily.Lulu said...

wahhhh .. cayalah encik sepul
berjaya mendapat tiket ekslusip lagi tu

:D

lagu dorang boleh tahan best jugak laaa .. boleh layan

wah .. siap jumpa noh yer
lama x jumpa budak sorang tu

sepul said...

puanmolly..
boley la..cuma melambakkan lagi pasaran lagu2 indon yang telah sedai ada. takdak apa yg menarik pun.
patutla puanmolly mcm dah lama slow dengan geng2 RAINgers...