Tuesday, April 28, 2009

PERGI

Pergi - Aizat (OST Talentime)

Sayu terpisah
hikayat indah kini hanya tinggal sejarah
berhembus angin rindu
begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu
hujan lebat mencurah kini
bagaikan tiada henti
kaulah laguku kau irama terindah
tak lagi kudengari
kau pergi.. pergi..
sepi tanpa kata
terdiam dan kaku tak daya kau kulupa
apa pun kata mereka
biarkan kenangan berbunga di ranting usia

...lagu ni sekarang sentiasa bermain dibibir gua mahupun di benak fikiran gua sepanjang minggu nih. sangat mellow dan oh yeah!nak dengar download je kat 4shared ke mediafire ke ziddu ke. tapi kalo dapat virus sendiri tanggung la :)

8 comments:

Lily.Lulu said...

saya sangat suka lagu ini
layannn ~

sepul said...

puanmoly..
saye pun.........

zariel said...

erk. ada sikit2 jiwang karat di situ dan di sinun... haha

tp lagu nih memang best. nyanyi sepam.. hoho

FareeZan said...

jiwang gak rupenye :P
ye lagu ni mmg sodappp

sepul said...

zariel..
jom karoke kat umah hang

fareezan..
jiwang itu abstrak

@xiM said...

jiwang habes...lagu ni memang best!!

sepul said...

@xim..
ye best la bro.. cuba bila hang kluaq date dgn anies sambey diiringi latar belakang lagu nih.. pehh

aRa said...

Serious blm penah dgr...agagagaga...terasa ketinggalan zaman lak...Agagaga...meh nak dgr...