Wednesday, May 20, 2009

Bereh....

Last time gua mai sini masa umoq 4 taun kot. Fuh gila lama...Malas nak taip panjang-panjangs. Banyak jugak gambaq gua snap..tapi ini ja terdaya nak touch-up kan.... Pameran berlangsung kat sini dari 14-17 Mei 2009 sempena Festival Hari Guru Peringkat Kebangsaan...

Promote sikit Kelab Doktor Muda...


Adik-adik Dr. Muda ni sangat la rajin. Rileks sikit hidup gua


TPM pun mai..


Sudahla tu bosan la duk tunjuk pasal kerja ja. Depan hotel gua ada pasar malam. Jalang-jalang nampak macam-macam makanan pelik. F.Y.I gua stay kat hotel depan dgn Dataran Syahbandar. Dekat dengan Pasar Payang.. Bkt Puteri.. Menarik jgk makanan kat sini


emmm eksklusif sangat ke?


Makang sotong goreng kat pantai apa ntah..



Gua rasa kepok lekor paling besat dalam dunia ialah kepok leko B.T.B jalan nak gi seberang takir. Ok lah after this gua away 6 hari dan berada di luar kawasan. I really need to pamper myself again. Chaloooo

6 comments:

FareeZan said...

oitt.aisehman..kali ni gua xkene lak g anta kat sana.krew lain yg g kalu g arituh dh jmp hang dh.

Lily.Lulu said...

aiskrim goyang ??
hehehehe
comey
:D

@xiM said...

wohooo...now i miss my place..:)

sepul said...

fareezan..
tu la pasai..duk cari gak minah kaler ala-ala cappucino pakai spek

sepul said...

puan Moly..
aiskrim je yg goyang

sepul said...

axim..
and i miss the tastes of original kepok lekor...