Saturday, July 11, 2009

The Trip part 3 - malam

Lepas balik lepak hotel dengan perut kenyang..tiba-tiba my uncle call ajak lepak-lepak lagi. So here we are.. malam last kat Bali


HRC tak sudah-sudah... Interior dia nice. Besar lagi dari KL.



Tunggu my uncle lambat sangat posing dulu barang 2-3 keping gambaqs.. ;) Dah booking meja awal-awal sebab malam Sabtu kan. Tersangatlah ramai orangs-orangs

Order lite-lite aja... smoothies, brownies. Biasa aja tak la sedap mana pun. Maybe sebab perut still ketat lagi dengan seafood kat Jimbaran tadi.. :p

Tapi ada jugak yang gatal nak order pasta lah... sandwich lah. Last last muak..

My uncle dgn auntie diorang tak makan lagi.. Sedap aje tengok diorang makan.. :)

Kena pulak band raggae yang perform. Cool beb... rastafari

Dalam 4-5 jam kat HRC kitoang gerak la.. ingat nak balik terus hotel tapi memandangkan last nite kat sini kami pun gatai la kaki nak tengok benda-benda tak elok nih. Hmmm actually tu teaser ja.. once diorang naik kat tingkat atas memang persembahan harimau la... :P Tapi memandangkan mata dah sangat mengantuk terus balik hotel aje. Tidur lagi bagus. Laaa tak caye? Betul lah!!!

8 comments:

FareeZan said...

yeke mate ngntuk?tot..tot..tot..

sepul said...

fareezan..
betul laaaaaaaaa

^aNgRiAni^ said...

waaa...nak ole² dong :))

sepul said...

^angriani^..
waaa dah abes la.. nanti la next trip pulak

Lily.Lulu said...

menarikkkkkkkkk !
:D

sepul said...

lililulu..
hahaha apa yg menariknya?

@xiM said...

kalau ko tak kisah aku nak mintak bajet n itinerary sepanjang ko pi BALI nih..

nak kasi detail detail pun takper..my coming trip on Oktober nanti.:)

emel kat azim_ashaary@yahoo.com k

trimas BRO!!

sepul said...

@xim..
ok bro..insyallah nanti aku info k. tapi bab supir tu aku rasa better tanya lili sbb dia dpt supir muslim senang sikit.