Wednesday, October 28, 2009

Rutin

Hari Bekerja...

6.30 a.m bangun-Subuh-Mandi... bla bla bla

7.15 a.m merempit ke ofis. kalau drive kul 7 dah kena keluaq (15 minit yg memberi impak yang sangat besar)


8.00 a.m kerja..kerja..dan kerja.. sampai kul 5.00 p.m

5.45 p.m sampai umah... tengok tv... zzzzzZZZzzzZZZzzz
(ishh tak baik betul tidoq petang2 nih)

8.30 p.m lepas solat mandi apa semua.. kalo rajin keluaq cari makan. kalao tak makan je apa
yang ada kat dalam fridge tuh...

10.00 p.m tengok tv...intenet...merapu...

1.00 a.m @ 2.00 a.m ......zzzzzzZZZZZZZZzzzzzzz.

....dan begitulah hari-hari berikutnya. Kalau outstation lain la pulak kan. Begitu juga kalau hari cuti. Semua macam sama ja kan? ~sigh~

14 comments:

CAHAYA said...

haha. rutin normal. rasa ada life tak? my rutin lagi super duper takde life.

4pg - bgn tido
4.30pg - pegi keje
5pg - 2pm - masuk keje
3pm - makan n tido
8mlm - makan n internet
10mlm - keluar minum ngan kawan
12mlm - tido

sepul said...

cahaya...
errr boleh tau u keja apa? vads?
time kuar minum ngan kawan tu kan life... enjoy it walaupun sekejap je

yummien straggy said...

encik sepul..
err..bole tau u keje ape tak?
u punye jadual nmpk begitu hectic..
(haha!)

Leez said...

time untuk berdating tak letak ke??? huhuhu

sepul said...

min...
hectic weyy...

FareeZan said...

nk tgk jadual aku lak ke?ha lagi teruk.kalu dh kawen aku rase 2 minggu jeh laki aku xkenal aku dah.
hahaha.

rakyat didahulukan pencapaian diutamakan.hahaha

piccadilly said...

kak leez..
of kos la ada

piccadilly said...

fareezan..
biasala kerja wartawan ni memang tak menentu. weyyyyy bila nak mai interview aku

zaryl said...

takpa. janji masyukkkk hahaha

sepul said...

zariel..
masyuk tu ada la jugak sikit2

Lily.Lulu said...

dah kahwin nanti lain pulak rutinnya

hehehe
:D

sepul said...

puan moli...
hahahah agaknya le kot

Nikli said...

selamat berkahwin..
nanti lain pulak entrynya..

sepul said...

nikli.
mekasehh