Thursday, November 19, 2009

Menghilangkan Diri??

Oh tidak... saya masih di sini. Bulan November terlalu pack buat saya.

1. Saya pindah rumah. Bila masuk rumah tu memang macam Cibai. Bongok punya penyewa
lama. Kata famili..anak 3 orang. Rumah dah macam rumah sampah! Gampang sialan. Rumah
saya masih dalam proses make-up but not so over.

2. Ke sana ke mari memenuhi tuntutan tugas. Betullah.. aku tak tipu.

3. Benda penting dalam hidup saya. Nanti saya akan umumkan. Chekidaut bebeh!

4. I love to express my feeling/emotions here. Saya nak hapgred lah agar tempat ini menjadi
lebih nampak cantik dan advanced sikit. Therefore.... aku suka meneliti website-website yang
menawarkan info tentang dunia IT,Graphic,Tricks dan macam-macam lah!

Jumaat nih nak pi tengok Semi Final Musik Musik. Terima kasih atas jemputan kamu itu.

12 comments:

Lily.Lulu said...

biasalah tuh kan
bila nak ehem ehem ni
pasti kebizian

jumpa esok !
yay :)

FareeZan said...

wah npk mcm nk menamtkan zaman kegemilangan jeh?hahaha. ko xjmput aku siap!

eh lily!pegi mane?lame xnpk.blog pon xhapdet?rinduu :)

sepul said...

puan moly...
hihihihi a'a betullah makcik. ok c ya tonite

sepul said...

fareezan..
hahahah agaknya la kot jejan. nanti aku annuonce yek. puan moli ade..dia berhibernasi

singAsong said...

En Saiful: simple and nice...Selamat menjalankan tanggungjawab sebagai tunang, pekerja dan juga hamba Tuhan..

MaksuHakim said...

Jgn la menghilangkan diri lama2..nanti berkulat.ha ha ha ha..
apa2 pun enjoy your life..

sepul said...

song..
thanks 4 the wishesssesse

sepul said...

maksu..
weyy jgn la sampai kulat.. kesian kat akuh

zaryl said...

weh. umah baru beli kat mana?
dah buat open house blum? heheh

upgrade jgn tak upgrade. dah usha tutorial bodoh kat blog aku? hoho buat panduan nanti.. hehe

err... dh ada tukang gambar utk majlis? :p

Nikli said...

selamat berhibernate..

sepul said...

zaryl..
tak mampu beli lagi.. sewa ja. tapi ok la kalo dia nak juai aku beli ja.

sepul said...

nikli..
hahaha hibernate apenyeee