Thursday, December 24, 2009

Cacamarba

Sekarang ni aku posting pun jenis letak 2-3 keping gambaq aja. Haish....
Oh ternampak sepasang kasut ni kat dalam FO apa ke nama ntah kat Jalan Dago itu hari. FROGS? i tot crocs


.......
.......
.......
.......


Weekend yang lepas once again pi Nilai 3. Aku rasa sapa-sapa yang nak kawen mesti akan mai sini kan nak survey/beli barang-barang. Ni yang aku rasa la.... kalao hangpa nak kawen tapi tak mai sini tu hangpa punya sukalah. Noticed kedai nih.... punya la nak promote suruh orang pi shopping kat kedai dia....

11 comments:

zaryl said...

hehe
'jualan rugi skali skala'
original nih.

besa la klau pi sana. yg x besanya klau pi danok.. kuang3x

singAsong said...

uit......

FareeZan said...

kejila kedai tu py textline haha. sgt terpedaya kalu jadi akula.. ish pyh betui nk bukak ko py page la berat gile.. mybe kad kawen yg ko tempek tu kot.

haiya,,reducela sket resolution die.

slmt membzkan diri.

@xiM said...

Alhamdulillah..

dah selamat majlis ko semalam..:)

Congrats!!

Cheedah said...

cipon..semoga berbahagia hendaknya hingga ke akhir hayat..last week aku outstation ke penang, hang xhabaq kenduri belah pompuan kat alor pongsu...xpalah xdak rezeki nak pi..hehe..neway tahniah

sepul said...

zaryl..
hahaha tiba-tiba nak pi danok pulak

sepul said...

song..
apo

sepul said...

jeejan..
ok ok nanti aku reduce kan

sepul said...

@xim..
hehehe mekaseh ye mai

Nikli said...

Selamat Pengantin Baru..
Meriahlaa hang dok besanding minggu nih pulak kat perlih..
muka tuh toksah dok buat nerves, takuit.. senyuim lebaq skit..
pakai kasuit hat celuih..

sepul said...

niklinordin..
okeh tengkiu. mana gambaq awek hang? nak tengok bole?