Wednesday, January 28, 2009

Holaa

sekarang ni sudah agak jarang gua hapdet. biasala gua pun bz jugak. tambah2 lagi nak dekat wedding kakak weekend ni. last week masa balik kampung singgah balik pulau kenduri sepupu gua. kawen dengan orang padang, indon.




tok dan nenek gua sedang makan dengan jayanya...


the cousins & the pakciks makciks...


erkkk budak yang dah tak betol....

so for now gua sedang sangat sibuk dengan preparation wedding kakak gua this weekend. nanti ada kelapangan gua hapdet. tata

9 comments:

f a r e E z a N said...

ala kakak yang kawen bukan kamu yg kawen tp bz mcm die yg nk kawen hehe

Lily.Lulu said...

musim orang kawen kembali lagi
huhuhuhu ~

encik sepul bila nak kawen ?
:P

sepul said...

farezan...
oi mengata org tak baik lah

lililulu...
errrr errrrr ntah nanti2 lah ye cik lililulu

zariel said...

kak hang nk kawen? dgn sapa? banyaknya aku nk tanya...muahahaha

Inah said...

eh eh..seronok tgk orang kawin ni..harusla encik sepul kawen :D

^aNgRiAni^ said...

shantek baju pengantin...faveret kaler tuuuuu :D

sepul said...

zariel..
org perlih jugak

inah..
jom kita kawen

^aNgRiAni^..
oo suka hijau ke

spatt said...

yg baju ijo sbelah pngantin tuh saper?
sweet gitu...hehe

sepul said...

spatt..
cousin aku....cehhh nak ngorat la tuh!! dia duk blajaq kat UPM