Sunday, January 11, 2009

Youth'09

Singgah kat M'sia Youth Lifestyle Festival semalam. Lokasi kat PWTC dari 9 sampai 11 jan '09. Macam-macam benda ada dalam expo ni. Bagi yang malas nak klik link, dia macam exhibition lifestyle remaja merangkumi education, entertainment, hobby, sports dan macam-macam lagi la. Dah nama pun lifestyle kan. Tapi macam rugi la tak bawak kamera. Snap pakai kamera fon aja.



Ada booth Hot fm,Fly fm & 8tv. Belinda Chee sangat comel lah. Tapi takda chance nak pose dengan dia. Ada performance dari indie punya talent. Sempoi dan menghiburkan.

Banyak stuff-stuff yang dijual. Pakaian, cd's, accessories, makanan, buku, lukisan dan macam-macam lagi lah. Jumpa mamat ni duk melepak.



Ok la. Gua beli cd KOMPLOT . Memang duk cari pun akhirnya jumpak jugak. Feelin' retro lak.

5 comments:

Inah said...

waah..jumpe en faizal tahir :)

f a r e E z a N said...

eh dtg gak?xjumpe pon..

sepul said...

inah..
ye

farezan..
oh ye ke..kat booth mana?

f a r e E z a N said...

saye merayaula..xdok setempat kat booth..dtg buat coverage..xder rejekila tuh nk jmpe he

Lily.Lulu said...

x berkesempatan nak pergi
terlalu sibuk

:(