Saturday, March 14, 2009

Kegilaan Terbaru


Memang gua agak ketinggalan dari segi siri drama omputih nih. Walaupun dah khatam Lost, Prison Break (hampir complete) tapi sebenarnya masih banyak lagik siri-siri yang menarik dan best yang rupa-rupanya gua ketinggalan. Sebelum ni gua penah pikir la apa la yang best sangat pasal Lost,PB, Heroes dan sebagainya. Dulu tengok member-member sanggup follow siri-siri macam ni gua pn tak paham apa yang best nya. Tapi once kita tengok dari mula memang payah nak tinggal la. Jadi sementara menunggu episod baru Prison Break, masa yang terluang tidak dibiarkan berlalu begitu saja. Heroes..... i'm going after u.

6 comments:

axim said...

season 3 ni best jugak!!cepat cepat la tengok nanti weh..haha

sepul said...

axim..
oo yaka..takpa nanti aku khatam

buntalberacun said...

aku dah tengok dah season 3.. makin best..

sepul said...

buntalberacun..

aku ni sangat ketinggalan...takpa slow slow

spatt said...

rugi wooo ko x layan heroes...hehehe
aku lak xlayan lost ngan prison break..kuikui

sepul said...

spatt..
ceh hang ni. sekali hang tengok satu episod prison break aku gerenti hang mmg tak kluaq ghumah la