Sunday, March 29, 2009

Talentime


"If there was a Malay movie ever made....this is the movie you should watch". joe lee punya quote.
Pemandangan dalam panggung:

* 1st time aku tengok begitu banyak malays,chinese & indians nengok cerita melayu. selalunya
cerita omputih ja.
* once kredit appear kat skrin, lampu automatically akan bukak kan? tengok pemandangan
sekeliling mak aiii ramai jugak orang menangis. especially kam hawa,very touching.

awesome movie.

8 comments:

Ian Mchaikal said...

kau dah tengok ke cite ni?
ape macam?

aRa said...

Encik Sepul...u dah tgk??? menjeles okeh...i mmg nak tgk tapi tarak kwn nak bwk...Agagaga...Nak ajak mak kang dia nampak i nangis lak...agagaga...tapi tgk iklan pun i know it's a must watch movie...

f a r e E z a N said...

yeke xleh jd nie..kene nonton gak nie

sepul said...

ian..
ok la...tapi ada scene2 yg boley menimblkan kontroversi...

ara..
ya kena tgk..cepat2

farezan..
ye silekan..ajak cik abang

zariel said...

part mana yg kontrobesi tu?? ni yg nk cari dvd pirate nih... muahahha

sepul said...

zariel..
tatau la kot mata aku ni rabun ka apa..tapi scene hafiz (shafie naswip) solat dlm masjid tu lepas tahiyat akhir dia bagi salam belah kiri dulu.

Lily.Lulu said...

sangat suka citer ini !!!
layannnnnnnnnnnnnnnn !!
:D

sepul said...

lililulu..
ye boley la tahan w'pon cerita dia agak slow