Sunday, June 21, 2009

The Trip part 2- malam pulak

Sori for the delay. TOO MANY THINGS TO DO SO YET LITTLE TIME. Jom sambung balik. Malam tu dijemput oleh my uncle yg kebetulan berada kat sana dgn wife dia. Depa stay kat Hard Rock Hotel. So lepas free dinner yg tak berapa sedap tu kami makan lagi kat Rosso Vivo. Dia ni betul-betul kat depan pantai Kuta. So along the streets tu memang byk lah cafe macam ni. The reason my uncle & auntie lepak sini sebab ada live band akustic. Plus they play more jazzy vibes. Memang taste orang tua la. Takpa janji kami makan free lagi. ;)

We odered tuna pizza + salmon, vegie pasta. Macam-macam lagi lah.

Tengah makan-makan kak ngah + nadia pandai-pandai pi bagitau kat band tu cakap my auntie nak nyanyi. Tapi sporting abis beb. By the way memang dia ni pandai nyanyi pun. So tak kisah la kalo kena nyanyi depan crowd. 2 lagu aja... Killing me softly & lagu hetty koes endang pa nama ntahh..

Kami apa lagi.. sehati berdansa la. Ada la jugak beberapa ketul mat saleh + couple yang turut sehati berdansa. Lepas makan gerak pi Hard Rock Hotel. Actually request aku kat uncle aku sebab nak tengok ada satu band tu perform kat situ. Nama band tu apa tah.. tapi depa main rock la. Jalan kaki je dari Rossi Vivo.




Ni depan entrance Hard Rock Hotel. Banyak gila snappy kat sini. Only manage to choose yang ni aja.



Ya betul... LOVE ALL SERVE ALL..



Sempat tegok lebih kurang 6 lagu je. Tapi dapat ambik gambaq dengan mamat-mamat nih. Serious sound system sedap. Bagi aku lebih sikit dari HRC KL. Stage dia kat atas bar tu, kena jengok atas sikit la nak tengok. Borak-borak dengan bar tender situ tengok-tengok sorang tu from Sabah. Habis la mintak lapik cawan la, stirrer la.. macam-macam la. :D


Dalam Hard Rock hotel... Fender Strat Rules!


Tak tahan tengok Robert Plant punya gitar. Robert Plant ni former Led Zep punya member. Azwan yang sengal, pakai boxer duk posing depan kaunter reception. Nasib baik takdak orang time tu. ;)


Then, gerak naik tengok bilik kat sini. Hmmm tak la best mana pun. Tak menggambarkan yang 5 star hotel. Sangat simple. Sori tak letak gambaq bilik sebab malas nak edit. Banyak lingeries bertaburan. Nanti aku sambung lagik. :)

6 comments:

FareeZan said...

lowh xabes lagik cite hang ni ropenye.hehe enjoy abes la korg ek

sepul said...

fareezan..
ada lagi. berlambak gambo

Lily.Lulu said...

nak merasai jugak dok situ nnt
tak kire !!
:D

sepul said...

lililulu..
nak ikuttt

@xiM said...

memang pun..bila gambor belambak terus jadi macam malas nak edit..haha

sepul said...

@xim..
hahaha aku paham.. (merujuk kepada entry Hong Kong)