Friday, September 04, 2009

NGERI & SADIS

Pagi tadi masa aku nak turun dari rumah nak pi opis, tiba-tiba sesak ja orang kat tingkat bawah umah aku. Aku tengok siap ada garisan polis yang kaler kuning tuh! Mak ai... aku dah cuak dah. Aku tanya la pakcik sorang ni yang baru balik dari masjid.

"Awat ni pakcik?".....
pakcik tu jawab "Cina ni kena bunuh.. bergaduh pagi tadi"

.......

Pehhh... melopong kejap aku. Camna ni, umah diorang ni betul-betul di bawah umah aku. Tapi agak kejam dan sadis jugak la. Aku boleh pulak nampak mayat dia siap berdarah-darah lagi kat lantai. Adoii.... rimas betul aku. Masa tu memang ramai orang yang berkerumun kat depan umah cina tu.

Banyak gila darah kat lantai... adussssssssss


Dengar cerita lelaki yang mati tu tinggal dengan bini dia kat umah tu. Pastu ada 2 orang kawan dia datang, pastu tak puas hati apa ntah bergaduh-gaduh time nak dekat-dekat abis sahur. Masa tu memang aku tak sedar langsung. Biasa la tidoq lentok tak ingat apa dah. Ish.. sekarang ni hati
kecil ku macam-macam duk fikir. Macam mana nak tidoq malam ni?????

Ya Tuhanku... kuatkanlah hati hamba mu ini. Amin.....

* gambar diatas diceduk daripada google images.
http://amirtaufiq.com
http://3.bp.blogspot.com
http://2.bp.blogspot.com

12 comments:

zaryl said...

whuish.ganaih betoi. abih la hang. mai pindah dok KJ la wei. khekhehehe

singAsong said...

Mai..saya temankan...

sepul said...

zaryl..
memang ganaih woi. wei kat KJ ada rumah mrah? aku nak cari area2 sana pulak

sepul said...

singAsong..
kalau hang temankan aku lagi aku takut...

Angeline said...

jaga...nanti dia p jumpa u..hehehe..dekat je.

sepul said...

angeline...
wehhh jangan la wehhh. siot la hang ni

Leez said...

sepul..nak tanya jap....apa kena mengena dgn pic yg last tu???

sepul said...

leez...
hantu cina

zaryl said...

rumah murah mana nak ada. hang nk beli ka nk sewa? hehe

ada kot. mai la tanya dulu sapa2 kot ni.

pasai hang nak belajaq wordpress tu, ada offer akaun percuma kat http://jomphp.com tau. melepaih kalau tak cepat. tutorial ada disediakan.

nk ringkasan baca sini http://azmanishak.com/2009/09/berpindah-kepada-wordpress-dengan-jomphp/

adios.

sepul said...

zaril..
wokehh terimas kasis banyaks banyaks..nanti aku siasat tgk

FareeZan said...

dun wori.bln pose dieorg kene ikatla.lps pose ni baru ade.ala ader bp ari jeh nk biasekan diri.hahahaha.

sepul said...

fareezan..
ye sedang bersabar nih