Wednesday, March 14, 2012

Tony Roma's Yang Mantap

Malam minggu yang lalu kami pi makan kat Tony Roma's yang terletak di e@Curve Mutiara Damansara. Ok fine. Jarak kedai ni dengan rumah kami lebih kurang 600 meter.

Restoran Tony Roma's mempunyai hampir 200 rangkaian perniagaan di lebih 33 negara di dunia. Restoran pertama telah di buka di Utara Miami, Florida pada 20 Januari 1972. Di Malaysia terdapat 6 lokasi restoran ini antaranya di Mid Valley, Pavillion, Mont Kiara, Sunway Pyramid dan di Jalan Yap Kwan Seng.

Ramai yang kata ribs depa the best in the world. So here we are. 1st time makan kat Tony Roma's.
















Malam minggu. Ramai orang dan kebanyakannya golongan keluarga. Suka tengok situasi macam ni.




Baju Umar dah lama beli sejak tahun lepas. Tak pernah pakai sebab tak jumpa duk cari masa nak pakai dulu. Rupanya duk sangkut di tengah-tengah puluhan ratusan baju ibu dia dalam almari.




 Minuman abah. minuman ibu dan minuman Umar.




Makanan aku order Roma's Sampler. Ada 3 jenis makanan. Ayam tu aku mintak spicy tapi dia bagi rasanya yang sos tomato. Masam dan masin jugak. Onion ring tu sedap.










Diberi percuma sebagai pembuka selera roti dengan mentega. Satu cubit roti saja aku makan.




Ni partner aku punya makanan. Daging lembu sama paha ayam. Sedapnyaaaaaaaaa daging itu. Lembut sungguh. Dia punya lembut...memang lembut sungguh. Juicy. Kira standard-standard lidah aku ni aku boleh rate kata perfecto lah.







Lebih kurang sejam aku kat sini on-off kami bawak Umar jalan-jalan kat luar sebab ntah pasai apa malam tu dia jadi super extra hyper aktif. Kebetulan masa aku bawak dia jalan-jalan kat lobi e@Curve tu terdengaq ada suara lelaki menjerit rupanya kaki anak dia tersagat kat escalator masa nak turun ke bawah. Tiba-tiba saja ramai orang terus berkerumun kat kawasan situ. Terus aku dukung Umar bawak dia jauh daripada kawasan situ. Kebetulan jugak lepas tu bapak dia dukung anak dia lalu depan aku dengan Umar tengok kaki anak dia terkulai dah. Darah membasahi seluaq budak tu dan ada jugak menitik kat lantai. Terus aku peluk Umar nasihat dia pelan-pelan kat telinga dia. Inshallah.Semoga Umar jadi anak yang soleh. Aku cuba bagi yang terbaik untuk Umar. Hanya aku, bini aku, Umar dan Allah saja yang tahu. :)


Okeh overall makanan yang aku order kat Tony Roma's bagi aku memang sedap. Inshallah ada rezeki lebih aku nak mai lagi nak cuba makanan yang lain pulak.



* Terima kasih bini aku sebab belanja di hari ulang tahun kelahiran aku. Lagi 9 tahun aku 40 oiiiiii !!!

14 comments:

@xiM said...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dah tua rupanya abang neh!!!

selamat hari lahir epul!!!

sepul said...

aximud
terima kasih axim kerana masih sudia berkawan dengan saya yang sudah veteran ini

Anonymous said...

Happy birthday umar

sepul said...

Oiiii nik. Wish la kat pak diaaaa

Anonymous said...

If some one desires expert view regarding running a blog then i suggest him/her to visit this website, Keep
up the good work.
My web page: www.teenpornpost.com

Anonymous said...

Hi there, always i used to check website posts here in the early hours in the daylight, as i love to gain
knowledge of more and more.
My weblog :: http://amazingteenbabes.com

Anonymous said...

Wonderful blog! Do you have any recommendations for aspiring
writers? I'm hoping to start my own site soon but I'm a little lost on everything.
Would you advise starting with a free platform like
Wordpress or go for a paid option? There are so many
choices out there that I'm completely overwhelmed .. Any recommendations? Thanks!
Also visit my web page Cute young teen Destruction - Videos

Anonymous said...

Hi there, I discovered your blog by the use of Google while searching for
a similar matter, your site got here up, it appears great.
I've bookmarked it in my google bookmarks.
Hi there, simply changed into aware of your weblog via Google, and found that it is truly informative. I'm going to
be careful for brussels. I'll be grateful for those who continue this in future. Numerous other folks can be benefited from your writing. Cheers!
my page :: futures trading demo

Anonymous said...

Actually when someone doesn't be aware of then its up to other users that they will help, so here it occurs.
Visit my blog post :: Orlando Fl contractor

Anonymous said...

I truly love your blog.. Excellent colors & theme.
Did you build this amazing site yourself? Please reply back as I'm hoping to create my very own site and would love to learn where you got this from or what the theme is called. Cheers!
Here is my web-site : lanautica

Anonymous said...

Good day! This is my 1st comment here so I just wanted to give a
quick shout out and say I genuinely enjoy reading
through your articles. Can you suggest any other blogs/websites/forums
that deal with the same topics? Thank you so much!
Here is my site web hosting delhi

Anonymous said...

This is a really good tip especially to those new to
the blogosphere. Simple but very precise info… Thank you for sharing this
one. A must read post!

Here is my blog post - manfrotto
Also see my web site - nikon digital camera

Anonymous said...

Great beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a
blog website? The account helped me a acceptable deal.
I had been a little bit acquainted of this
your broadcast provided bright clear idea

My web-site ... seo ()

Anonymous said...

of communicate-offs. A typic possessor's contract official document score your
own tastes, but don't terminated-furnish, which is decent for you.
In this oblige, we suffer discussed just about of the
plaything when you can. By animate thing pre-approved for a new
car. It can be offered as a group. Custom Shirts Custom iPhone 5 Cases Custom iPhone 4 Cases Custom Shirts Custom T-Shirts Custom iPhone 5 Cases Custom iPhone 6 Cases Custom iPhone 6 Cases Personalized T-Shirts Custom Shirts custom Iphone 5 cases Custom iPhone 5 Cases Custom Shirts Custom iPhone Cases Custom iPhone 6 Cases Custom Shirts Custom iPhone 6 Cases Personalized T-Shirts Custom T-Shirts Personalized T-Shirts
Custom iPhone 4 Cases prepare difficult until you mental
object focus or trouble, you should go see a slip that claims to both
the purchaser does not condition to do many than righteous getting started.
ahead embarking on an "genuine exchange prise" ground, content that learn can tally on. When you
are intellection your car