Thursday, July 01, 2010

Mak encik's Birthday

Terasa semakin pantas masa berlalu... 2004: birthday sebagai kawan-kawan ; 2005 : 1st birthday sebagai awek dan balak dan sekarang 2010: birthday sebagai hasben dan waif. Next year... hanya Allah yang menentukan.

Aku bawak dia enjoy di Souled Out, Hartamas. Bertahun-tahun lalu di highway Penchala Link yang bersebelahan dengan kedai ni, namun baru hari itu dapat sampai ke sana.


Wanita yang diraikan...


Luckily ada meja kosong. Tak booking sebab call depa tak pick-up call. Malam tu too crowded sebab ada WC 2010: Japan vs. Paraguay

Sort out the menu

Pure orange + epal. Tiada gula dan pewarna tambahan.

It ain't western sebab aku order kueytiaw beef as strogly reccommended by Nyla's mummy.

Ok sedaps. The dagings were very lembut dan menyelerakan. Tapi terlalu banyak halia. Tapi memang sedaps.

My wife's meal for that night. Roast beef baquette. Mantap + rangup + gila + sewel + power!!!

Fuhhh lupakanlah nilai kalorinya seketika.

Suasana nya sangat happening sebab ramai tengok bola malam tu. Ditambah pula dengan ada group of Japanese supporter yang memang sempoi. Siap bawak bendera pastu nyanyi lagu Jepun. Pastu sorak lagi... Nippon !! Trap tap tap.. Nippon!! Trap tap tap... Cool

Meja makan kami kat tingkat atas yang lebih cozy dan romantix.

Dan itulah saya...

12 comments:

yummien straggy said...

slamat hari jadik untok mak incik..
dan semoge kalian berbahagia selamanya..
aminn~

kay kamal said...

preggie tadak prob nye la bantai kalories..hak hak..

u both look happy! comel~

@xiM said...

gila sedap nampak yang ko order tuh..

Hepi belated besday NH!!

semoga selamat melahirkan baby yang sihat nanti..:)

sepul said...

mien..
tq

sepul said...

K
tq

sepul said...

ajeem..
sedap la jugak. tapi hali mcm banyak sangat. beberapa kali aku tergigit

MOLY said...

Happy birthday again Nita !!! Lama tak makan kat Souled Out .. ku merinduinya ..

Encik sepul, i suggest u buat comment ni pop out. Senang skit cheq nak comment no :D

sepul said...

MOly...
ok thanx for the advice. will update soon

FareeZan said...

hepi belated besday mak encik..

jg kesihatan ok. :)

sepul said...

jijan..
thanks

nikli said...

Kene wish lagik ka..?
Ok, happy belated birthday kat mak encik..

Sedap nya nampak..
Aku agak obsesesesese dengan dagin..

sepul said...

wah obses dengan daging tapi hang tak banyak daging. musykil