Friday, July 30, 2010

Lagi kat Sabah

Bila nak abes nih???? Mungkin one more entry and cerita pasal Sabah akan berakhir. Selepas pagi yang membosankan di Sabah Tea, we headed to Kinabalu National Park. Before dat on the way singgah kat Kundasang beli sayur mayur.

Gambar ini di ambil di kawasan dalam tempat permulaan mendaki. And sangat-sangat sejuk. I mean very sangat.

....

Ya sangat sejuk...

Starting point sebelum mula mendaki. Kelihatan beberapa orang sedang prepare untuk mendaki.

Lebih kurang 2 jam kat sini, beli baju, topi dan semua-semua yang perlu dan ambil gambaqs hari pun dah nak malam. Lapar pun tiba dan terus ke Tanjung Aru bagi memakan makan malam.


Sangat lapar. Dengar khabar disini agak terkenal dengan keenakan masakan laut nya. Betulkah begitu?

ABC nya... sangat sedap

Ketamnya... sangat sedap

Memang sedap

Siakapnya.... sangat sedap

Tom yam nya... ok la.

Tapi nasik tak ambik pun. Hanya lauk sahaja. Ok la sedap. Boleh mai lagi lepas ni.

4 comments:

@xiM said...

Prsentation di Tanjung Aru tuh macam tak menarik..tapi kalau sedap kira baguih la..buat apa menarik kalau tak sedap kan..:)

sepul said...

presentation mmg kurang. tapi rasa dia sedap. mungkin time tu aku pun lapar jugak

nikli said...

Mahai ka dak makan seafood tuh..? Depa guna ketam bunga tuh kurang skit isi compared ngn ketam nipah..

sepul said...

mahai la jugak...
ketam bunga tu keraih sikit