Tuesday, December 30, 2008

Extended holiday...

Demi memanjakan diri ini lagi, gua pi s'pore pulak. saja jalan2. kali ni masuk melalui CIQ baru @ gerbang perdana. memang 'wow' lah.


punya la berazam tanak beli apa2, akhirnya gua tewas bila sampai nike kat Wisma Atria nih. wallaweii design sendiri t-shirt beb.

then akhirnya jumpa jugak HRC. mekasih kat cik lililulu dan cik nan sebab bagitau direction.


then gua ke sentosa island. 1st time sampai sini. ok la not bad. gua amik pakej yg berharga $33.90. masuk melalui monorel + sky tower + muzium + merlion statue + cable car utk balik. rasa macam berbaloi kot. yang bestnya sky tower. tapi tak puas sebab sekejap ja. cable car dia pun ok je. lagi best kat langkawi.


hmmm inilah penutup percutian untuk gua 'pamper' kan diri selepas abis master gua. memang gua deserve la untuk semua ni. i'm just applying the so called reward concept lah.

14 comments:

zariel said...

apsal hang tak buat t-shirt tu kat aku satu weh... best tuuuu... cmni aku pn nk pi la wei...wiuwiuwiu

sepul said...

ceh daripada buat kat hang baik buat kat aku selai lagi. hahahah.. boleh tapi siap ja duit

Inah said...

tshirt tu smart la wei..sure mahal gilo..

slamat bekerja jumaat ni :)

f a r e E z a N said...

jalan sakan ek

zariel said...

brapa duit kena t-shirt tu? aku berminat nih. hehe

sepul said...

inah..
mahal x mahal sgt la..tapi puas ati

farezan..
biasa la ujung taun..

zariel..
t-shirt $29. tulisan football tu dlm $12. ada byk lagi design yang sempoi2. pastu utk nama satu blok huruf $1. mcm t-shirt aku tu kena $42. agak mahal sket tapi puas ati beb

the12 said...

gua berkenan btul la dgn t-shirt tu... huhu.

Faizal_Perlis said...

T shirt tu yang paling best kat singapora.....

Alam Setia said...

emmm
gi cuti tak ajak pun

Sa-Yu-Ri said...

hehehe u took pictures at the "images of singapore" :P

u went in tak? i told my frd dont waste money. jahat eh!! :P

u went to fort caning to ker?? update lagi la.. hw many days u were in sg? tk bilang2 turun sg eh :P

sepul said...

alam..
hehe meh nanti bulan 5 ni kita travel lagik

sayuri..
a'ah masuk sbb ikut pakej. tapi worth it la. best.2 hari je kat sane. emm caner nak kontek? kasi la no. fon. hehehe

Lily.Lulu said...

bab baju tuh bes tuh ....
mahal x buat ????

bes bes bes
dulu pegi x puas jalan
nnt ada rezeki pergi lagi

:D

sepul said...

lilylulu..
mcm agak mahal sket. tapi takpa puas ati. eh nanti jom gi sekali

Anonymous said...

Nak hrc singgahpur