Thursday, December 11, 2008

Terima Kasih Dr. Noor Ibrahim















Terima kasih Prof Madya Dr. Noor Ibrahim. Supervisor aku sepanjang lebih kurang 6 bulan nih. Org nya sempoi , very down to earth, selamber dan cool. Tadi last jumpa dia mintak restu dan sbb nak ucap mekasih kat dia bcoz aku punya thesis will come to end isnin nih.. Insyallah pasni ada program KKM leh jemput Dr. ye. Sembang punya sembang bagitau pasal blog nih. Rasa-rasanya dia jenguk tak?





















Last nite pi layan Bolt, kat mana lagi kalo tak Cineleisure Damansara yang terletak kira-kira 2 km dari umah aku. Nak tgk Madagascar tapi tiket dah abis. OK la jgk movie ni. Kisah pasal anjing yang berlakon dlm citer superhero. Kira dia sidekick heroin la. Ada power mcm2 dan yg paling power ialah salakan power dia la. Tapi anjing ni tak tau yg dia ni belakon dlm movie. Dia ingat yang tu ialah betul2 real life dia sampai la satu hari secara tak sengaja Bolt termasuk dlm kotak dan di pos ke mana ntah dah tak ingat aku. Most of the story pasal journey dia nak balik ke Hollywood nak jumpa Penny balik, si heroin dalam filem dia berlakon tuh. Dalam journey tu dia jumpa Mittens dan Rhino yang amat2 kelakar selamba rock. 3 bintang kot.

9 comments:

Inah said...

waah..my lect masuk blog ;)

kim salam kat dia yea!! cakap razinah kim salam..staff nutrition (student dr rohi n dr fadilah) dulu

axim said...

mesti lecturer hang tengok blog ni nanti..haha

citer boltz?nak tengok jugak nanti..

btw,kita musuh la bro..gwe peminat Chelsea..The Blues pasti mara..haha

sepul said...

inah..
insyallah kalo aku jmpa dia lagi pasni..

axim..
hahaha still got the blues ka chelsea?? takpa kita tgk by end of season nanti.... tq mai blog aku ye

cinderellaGONEwild said...

beshnya dapat lecturer yang besh,...
yang penting student pun kena besh gak,..
jgnn jadi cam anis ni, lecturer pulak dok tolong gerak bangun tdoq...
hehe...

congrates to u again....

Sa-Yu-Ri said...

congrats eh ur thesis tu dah abis :) bukan senang nak buat thesis tu...i can imagine all the hard & soul taken into account for the thesis to come to an end ya :) congrats once again. confimr lega habis kan... :)

I am not so lucky compared to u having such a great lecturer. mine, hahahaha u wont wana noe :P

supposed to watch both with lily n the rest but last min cancelled lar...eh u live in damansara eh?? hmm seems close to where i hop in everytime i dropby kl :)

have a great day

sepul said...

anis..
tq rezeki masing2 kan.hope u pon akan success

nan..
ooo ni mesti drop kat 1-utama kan? sgt2 dekat lor.i kat mutiara damansara. ;) meh nk bwk jln2 sini

Lily.Lulu said...

alaa ...
kat gsc ou kan bleh tgk
nak jugak tgk kat cineleisure tuh ...

umah 2km dr situ
ko dok kat area yang ke dalam sana eh selepas ikea ??

sepul said...

lilylulu..
a'ah..dlm dekat area2 mutiara homes. roger la kalo ada area sini eh

Anonymous said...

Perghh