Thursday, December 18, 2008

Sewel Betul

Ini memang filem Afdlin Shauki Paling Sewel. Memang lawak dan sangat lawak. Kreatif betul jalan cerita. Seperti biasa gua gi nonton kat Cineleisure Damansara. Berbanding Cicakman 2 yang gua tengok Isnin lepas, gua rasa Los dan Faun lagi ok kot. Tapi tak fair la pulak nak compare kan. Masing-masing ada kekuatan dan kelemahan.
Esok gua gi piknik dengan classmates yang sama-sama nak meng'enjoy'kan diri kat Sg. Gabai. Then gua away sampai la Isnin. Gua nak pamper kan diri ini puas-puas. Come fly with me...

7 comments:

Lily.Lulu said...

1st day tayangan dah tengok citer nih

ada some part lawak
some part cam membosan kan la jugak
cam lawak ala ala dah biasa kita dengar

tu pandangan saye la
:D

Inah said...

have a safe journey :)

zariel said...

poster mmg cun.. tp x leh pi tgk sbb panggung punya sound kuat sgt... tkt baby terganggu. kalau pi dgn awek takpa la... hehe

Faizal_Perlis said...

tapi kesian kat Afdlin...filem ni laku 1.5 juta ja....ish ish....aku rasa sebab dekat sangat tayangan dia dengan cicak man dan antoo fighter...aku pun ingat ada lagi mid night kat midvalley tapi tinggal jam 4 petang ja....

Sa-Yu-Ri said...

initially mmg nak tgk citu tu....best sgt ker?? haha....
btw, can pass me ur email add here? i wana invite u coz temporarily i privatise my blog.

sepul said...

lilylilu..
oo ye ke. citarasa masing2 :p

inah..
kembali..

zariel..
takpa nanti beli dvd dia takpun tunggu raya ada la kat estro tu

faizal..
biasa la stigma terhadap filem melayu

hanan..
pesticyde@yahoo.com
btw..dis week i'm going to s'pore

:: Feez_Mior :: said...

hehe..mmg sadis dan bangang cter neh..ktawe smpai laa kuar cinema tuh..lalala..