Thursday, December 25, 2008

oh yeah lagik

On the way back to bukittinggi bertembung dgn grup nih. Ingatkan apa, rupanya2 ni majlis khatam Al-Qur'an. sampai mcm ni punya meriah sekali.

On the way back to Padang, melalui satu kawasan perkelahan air terjun yg sangat-sangat-sangat cantik. Air sangat-sangat-sangat jernih. Apa nama ntah kawasan ni, dah lupa pulak. Takleh nak recall sekarang nih.


Dah sampai pekan Padang lebih kurang 2 jam. Stay kat The Ambacang Hotel. Pekan Padang ni mcm kawasan Chow Kit tapi dalam skala yang lebih besar la. Agak crowded dan tak berapa menarik sangat.
The famous Malim Kundang Legend. terletak kat Pantai Air Manis. Pantai dia kurang sket la. Agak kotor jgk.

Sebelum berangkat pulang, sekali lagi pekena nasi padang kat kedai berdekatan dgn airport. Sangat-sangat-sangat lazat.


*semua statement pasal lokasi-lokasi yang disebut adalah pendapat peribadi aku

4 comments:

zariel said...

hang guna kamera apa ni pon?

Lily.Lulu said...

best jugak yeh tempatnya ...
layan .

nih yg x sabar nak pergi jalan nih
hehehehe

:D

Inah said...

nasi padang nampak lazat :)

ohh..sepul..disable kan la word verification ni..

Anonymous said...

Xpenahpi padang.

Dulu masa skolah fly kuar malam. Skali warden tggu depan hostel. Makan nasik ayam tgh padang. So, namanya, nasik ayam padang